رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران تاكید كرد
توسعه گردشگری خوراک از عوامل رونق اقتصاد گردشگری شهری
به گزارش خبرگزاری نام، رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران در نخستین همایش «مدیران کارآفرین در کسب و کارهای ماندگار»، توسعه گردشگری خوراک را از عوامل موثر در رونق اقتصادی گردشگری شهری دانست.
به گزارش خبرگزاری نام به نقل از ایسنا، امیر قاسمی در همایش «مدیران کارآفرین در کسب و کارهای ماندگار» ضمن اشاره به فعالیت چشم گیر کارآفرینان در حوزه خوراک اظهار نمود: کشور ما با عنایت به تعدد اقوام و آداب و رسوم در خوراک همیشه مورد توجه توریستهای داخلی و خارجی بوده است و استان گیلان با عنایت به تنوع غذایی از موفق ترین استان ها در ثبت خوراک است.
وی ادامه داد: رونق اقتصاد گردشگری شهری در کنار بافت و ابنیه تاریخی هر شهر مستلزم استفاده از ابزارهای دیگری است که خوراک در همه جهان بعنوان یکی از موثرترین مولفه های جذب توریست استفاده می شود و خوشبختانه کشور ما با عنایت به تنوع و همراهی با هر ذائقه ایی در این عرصه از موفق ترین کشورها است.
قاسمی در ادامه اظهار داشت: با عنایت به علاقه گردشگران به حوزه خوراک و تجربه موفق مدیریت شهری از گذر خوراک سی تیر در چند سال گذشته شاهد راه اندازی گذرهای گردشگری خوراک، ون کافه های سیار در سرتاسر تهران و اختصاص فود کورتها در پاساژهای درحال ساخت و مجموعه های گردشگری مدرن هستیم.
وی ادامه داد: از آنجائیکه استقبال گردشگران و شهروندان از این مجموعه ها نشان از اعتماد به مدیریت شهری دارد قوانین سختگیرانه در مورد تضمین کیفیت، بهداشت و سلامت محصولات مورد استفاده برای بهره برداران صورت می گیرد.
بنا براعلام روابط عمومی ستاد گردشگری شهرداری تهران، قاسمی ضمن اشاره به نخستین همایش «مدیران کارآفرین در کسب و کارهای ماندگار» اظهار داشت: برگزاری این گونه همایش ها و معرفی بهرهبرداران موفق در تجارت و عرضه خدمات سهم بزرگی در رونق گردشگری خواهد داشت و همه مجموعه های ذینفع می بایست در پشتیبانی از این گونه برنامه ها سهم مشخصی داشته باشند.
منبع: خبرگزاری نام
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب