هشدارهای پیشگیرانه پلیس آگاهی جهت امنیت شهروندان در روزهای پایانی نوروز
خبرگزاری نام: جانشین قرارگاه نوروزی عمار پلیس آگاهی فراجا هشدارهای پیشگیرانه ای را جهت امنیت شهروندان در روزهای پایانی نوروز بیان نمود.
به گزارش خبرگزاری نام به نقل از ایسنا و بنابر اعلام خبرگزاری پلیس، سرهنگ روح الله روح زاده - جانشین قرارگاه نوروزی عمار پلیس آگاهی گفت: باتوجه به فرا رسیدن ایام پایانی تعطیلات نوروز شهروندان لازم است حتی الامکان از بکارگیری پول نقد در خرید و معاملات خود استفاده نکنند و برای انجام فرآیند های بانکی از نقل و انتقالات الکترونیکی بهره گیرند.
وی با اشاره به وعده های پوچ کلاهبرداران به افراد متقاضی اعزام به خارج از کشور اضافه کرد: شهروندان فریب تبلیغات دروغین و آگهی های مندرج در فضای مجازی برای اعزام به خارج و خرید بلیت پروازهای خارجی را نخورند و پیش از انجام ثبت نام و واریز پول، استعلام های لازم را از مبادی رسمی مانند سازمان هواپیمایی کشوری به عمل آورده و از پرداخت هرگونه وجه و تحویل مدارک هویتی خود به مؤسسات و تورهای مسافرتی بدون مجوز اجتناب کنند.
جانشین قرارگاه نوروزی عمار پلیس آگاهی فراجا با اعلان اینکه سرقت تحت پوشش مأمور یکی از شیوه های سارقان در رسیدن به اهدافشان است، اظهار داشت: آشنایی افراد با قوانین و مقررات، حقوق شهروندی و برخورداری از مهارت های لازم در شناسایی بموقع اینگونه سارقان، نقش برجسته ی در ناکامی نقشه های مجرمان دارد.
وی اضافه کرد: چنانچه شخص یا اشخاصی با معرفی خود به عنوان مامور پلیس (حتی با پوشیدن لباس پلیس) و فاقد خودرو آرم دار پلیس قصد بازرسی بدنی شما و یا بررسی وجوه نقدتان را داشتند پیش از هر اقدامی بلا فاصله مراتب را به مرکز فوریت های پلیسی 110 اطلاع دهید.
سرهنگ روح زاده بر توجه جدی خانواده ها به خردسالان در داخل خودرو در زمان ترک آن اصرار کرد و اظهار داشت: والدین باید در زمان همراه داشتن کودکان، مراقبت های لازم را از آنان به عمل آورده و حتی برای خریدهای کوتاه مدت و لحظه ای، عزیزان خودرا داخل خودرو به حال خود رها نکنند.
وی ادامه داد: در زمان مسافرت های طولانی به صرف داشتن قفل های کتابی، کامپیوتری و حفاظ بسنده نکرده و منزل را به فردی مطمئن بسپارید.
جانشین قرارگاه نوروزی عمار پلیس آگاهی فراجا با اشاره به این که طلاجات اطفال را در معرض دید افراد قرار ندهند، اشاره کرد: در مواقع حضور در معابر، بوستان ها و اماکن عمومی و مذهبی زیورآلات قیمتی خودرا به همراه نداشته باشند.
وی اشاره کرد: مسئولان و متصدیان آژانس ها از پذیرش مسافرانی که شب هنگام بطور حضوری به آژانس مراجعه می کنند و تقاضای سفر به محله های حاشیه ای و خلوت را دارند اجتناب کنند خصوصاً آنکه این مراجعه به شکل جمعی و 2 نفره باشد.
سرهنگ روح زاده اشاره کرد: رانندگان آژانس ها از قبول نوشیدنی و خوراکی از مسافران اجتناب کنند که ممکنست راننده را توسط خوراکی مسموم، بیهوش و اموال و خودروی وی را سرقت نمایند.
منبع: namna.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب