نگاهداری:

حل مسائل حکمرانی نیازمند ایجاد یک زیست بوم نخبگانی و دائمی است

حل مسائل حکمرانی نیازمند ایجاد یک زیست بوم نخبگانی و دائمی است

به گزارش خبرگزاری نام، رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اعلان اینکه امروز اهمیت حکمرانی دانش بنیان کمتر از اقتصاد دانش بنیان نیست، اظهار داشت: حل مسائل پیچیده حکمرانی امروز نیازمند ایجاد یک زیست بوم نخبگانی و دائمی است.



به گزارش خبرگزاری نام به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری در رویداد آموزشی و مهارت افزایی مسئله نوردی که امروز (پنجشنبه یکم دی ماه ۱۴۰۱) با همکاری مرکز پژوهش های مجلس، کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس و مرکز راهبری برهان، برگزار شد، اظهار داشت: دکتر قالیباف ریاست محترم مجلس شورای اسلامی، در دوره ی جدید مسئولیت مرکز تحقیقات با اتکا بر اصول ۴ گانه یازدهمین دوره مجلس شامل مردمی سازی، شفافیت، هوشمندسازی و کارآمدسازی، تاکید داشتند که مرکز در کنار پیشبرد رویکرد های قبلی و استفاده از ظرفیت کارشناسان برجسته مقیم در مرکز، رویه جدیدی با شیوه نوآوری باز بمنظور بهره مندی از توان نخبگانی اندیشکده ها، شرکت های دانش بنیان و جامعه در امتداد وظایف قوه مقننه در زمینه قانونگذاری و نظارت در پیش گیرد.
وی اضافه کرد: راه اندازی خانه خلاق و مرکز نوآوری و برگزاری ۱۷ رویداد همچون اقدام، نظاره، نوایند، همرسان انرژی، حمل و نقل و بهداشت، آموزش و نظایر آن در مرکز پژوهش های مجلس در امتداد نوآوری باز و استفاده از ظرفیت نخبگانی جامعه بوده است.
رییس مرکز پژوهش های مجلس، اشاره کرد: مجموعه این اقدامات سبب شده تا زیست بومی در مرکز پژوهش های مجلس حول نوآوری اجتماعی، مسائل عمومی و در راه حل مسئله شکل گیرد که تا حالا بیش از ۲۵۰۰ نفر در این زیست بوم از جامعه اندیشکده ای و دانشگاهی کشور حضور داشته اند که نشست امروز گامی در راستای حضور طلاب عزیز در این زیست بوم است.
وی افزود: خیلی از زیست بوم های نوآورانه شکل گرفته در کشور روی موضوع فناوری و بخش دانش بنیان خصوصی تاکید دارند در صورتیکه در مرکز پژوهش های مجلس بدنبال ایجاد زیست بوم هایی با رویکرد نوآوری اجتماعی با دغدغه عمومی هستیم.
نگاهداری با اعلان اینکه امروز اهمیت حکمرانی دانش بنیان کمتر از اقتصاد دانش بنیان و ساده نیست، توضیح داد: امروزه در دنیا حکمرانی به امر پیچیده ای تبدیل گشته است که با نگاه خطی نمی توان به حل مسائل آن پرداخت به همین دلیل ما در مرکز پژوهش های مجلس با تهیه نقشه پویایی شناسی ابرچالش های حکمرانی کشور بدنبال تغییر این رویکرد از حالت خطی به حالت چرخه ای هستیم.
وی با تأکید بر این که هیچ مسئله ای در حکمرانی بطور دائم حل نمی گردد، اظهار داشت: مسائل حکمرانی امروز یک پروسه مستمر هستند که باید برای رفع آنها زیست بومی دائمی شکل گیرد.
رییس مرکز پژوهش های مجلس با اعلان اینکه در این مرکز بدنبال تشکیل زیست بومی برای حل مسائل کشور هستیم، اشاره کرد: باید بطور واقعی زمینه را برای حضور نخبگان جوان در شناخت و حل مسئله در کشور ایجاد نماییم.
وی یکی از بهترین بسترها برای گفتگو بمنظور حل مسئله را پارلمان دانست و اشاره کرد: پارلمان دانشجویی که مرکز پژوهش های مبادرت به برگزاری آن کرد گامی در برای استفاده از ظرفیت نخبگانی نسل جدید کشور در مسئله شناسی کشور بود که با امتداد و توسعه آن با برگزاری آن با حضور اقشار مختلف می توان حتی به تربیت حکمرانان برای آینده کشور، امیدوار بود.
رییس مرکز پژوهش های مجلس در آخر اشاره کرد: مرکز پژوهش های مجلس به سبب اتصال به نظام قانونگذاری کشور می تواند نقطه اتصالی بین زیست بوم حکمرانی و زیست بوم علم، فناوری و نوآوری کشور بمنظور شناخت و حل مسائل حکمرانی و قانونگذاری باشد.

1401/10/02
12:45:17
0.0 / 5
623
تگهای خبر: آموزش , حكم , قانون , مجلس
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
Namna خبرگزاری نام
خبرگزاری نام