رئیسی در دیدار نمایندگان كشاورزان لرستان:

نیازمندراه اندازی صنایع تبدیلی هستیم

نیازمندراه اندازی صنایع تبدیلی هستیم

به گزارش خبرگزاری نام رئیس جمهور کشورمان با تاکید بر این که نیازمند راه اندازی صنایع تبدیلی برای پیشگیری از خام فروشی هستیم، اظهار داشت: با مدیریت درست آب میتوان کمبودها را جبران کرد.



به گزارش خبرگزاری نام به نقل از مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی روز جمعه در ادامه برنامه های سفر به استان لرستان در نشست تخصصی با کشاورزان و دامداران ضمن اشاره به ظرفیت های گسترده استان در حوزه های کشاورزی، دامداری، گیاهان دارویی، زنبورداری، آبزی پروری و مرغداری عنوان کرد: استان لرستان از ظرفیت های فراوانی برای رشد و توسعه مانند نعمت خاک حاصل خیز برخوردار می باشد.
اهمیت راه اندازی سد معشوره در لرستان
رئیس جمهور ضمن اشاره به اهمیت راه اندازی سد معشوره در رشد و توسعه کشاورزی استان بیان داشت: همچون کارهایی که حتما باید در سطح استان به پایان برسد راه اندازی این سد است؛ البته بسیار زودتر از اینها باید این اقدام انجام می شد و امروز وظیفه داریم عقب ماندگی موجود در این حوزه را با سرعت جبران نماییم.
دکتر رئیسی با تکیه بر پشتیبانی از نوآوری و کسب و کارهای نوین در حوزه کشاورزی به فعالیت موفق یکی از جوانان استان درحوزه گیاهان دارویی که توانسته بود برای بیشتر از ۲ هزار نفر اشتغالزایی کند، اشاره نمود و اظهار داشت: فعالیت در بخش هایی مانند گیاهان دارویی و صادرات این محصول می تواند ارزآوری زیادی برای کشور داشته باشد، بنابراین باید از فعالیت کارآفرینان و کشاورزان در این عرصه حمایت شود ضمن این که این حوزه از ظرفیت اشتغالزایی فراوانی هم برخوردار می باشد.
مدیریت درست آب چاره رفع کمبودها
رئیس جمهور ضمن تاکید بر این که موانع رشد و توسعه کشاورزی استان لرستان باید برطرف شود، ایجاد صنایع تبدیلی را مهم ارزیابی کرد و در اینباره اظهار داشت: امروز در مناطق مختلف کشور همچون لرستان نیازمند راه اندازی صنایع تبدیلی هستیم تا از خام فروشی جلوگیری کرده و ارزش افزوده زیادی برای کشاورزان تأمین شود و در این حوزه مسئولین مربوطه موظف می باشند حمایت ها و پشتیبانی لازم را به عمل آورند.
آیت الله رئیسی مدیریت جدی آب را مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: با مدیریت درست آب میتوان کمبودها را جبران و آب را برای مصارف شرب، صنعتی و کشاورزی تأمین کرد.
رئیس جمهور ضمن اشاره به صحبت یکی از کشاورزان در زمینه مکانیزه کردن مزارع، اظهار داشت: دولت می خواهد از این کار به شکلی حمایت کند که مکانیزه کردن مزارع توسط خودِ کشاورزان، دامداران و کارآفرینان صورت گیرد.
تلاش دولت جهت راه اندازی صنایع تعطیل شده
دکتر رئیسی همینطور ضمن اشاره به مبحث اعطای تسهیلات به کشاورزان عنوان کرد: معتقدم بهترین محل برای مصرف امکانات و ظرفیت های مالی کشور اختصاص تسهیلات به بخش کشاورزی و دامداری کشور است.
رئیس جمهور همینطور بر تلاش دولت جهت راه اندازی صنایع تعطیل شده و نیمه تعطیل استان به منظور مرتفع ساختن بخشی از بیکاری جوانان تصریح کرد.
در این مراسم مشکلات حوزه دامداری، گیاهان دارویی، زنبورداری، آبزی پروری و مرغداری توسط کشاورزان و فعالین این حوزه عنوان شد.
دیدار حجت الاسلام «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور کشورمان با نمایندگان کشاورزان، عشایر و دامپروران در لرستان در محل سالن همایش های دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان برگزار شد.
براساس این گزارش، وزیر جهاد کشاورزی در این رابطه گفته است: در این سفر هیئت دولت برای نخستین بار با عنایت به این که لرستان قطب کشاورزی است، جلسه ای با نمایندگان کشاورزان، عشایر و دامپروران با حضور رئیس جمهور برگزار می گردد.
سید جواد ساداتی نژاد با تکیه بر این که پیشنهاداتی برای تصویب در مسافرت هیئت دولت در نظر گرفته شده است، اضافه کرد: ‬در حوزه عشایر ۷ درصد عشایر کشور یعنی بالغ بر ۸۵ هزار نفر در این استان هستند؛ بنابراین ۵۴ میلیارد اعتبار پیشنهاد شده که برای ترمیم راه ها و پروژه های آبرسانی عشایر اختصاص داده می شود.
ساداتی نژاد ضمن اشاره به این که لرستان بهشت گیاهان دارویی ایران است، عنوان کرد: ‬برنامه توسعه ۸ هزار هکتار گیاهان دارویی در ۴ سال آینده برای لرستان در نظر گرفته شده که ‬اشتغال زیادی در استان بوجود می آورد و اعتبار اولیه ۵۰ میلیارد تومان به این حوزه اختصاص می یابد.
وی با اشاره به اینکه لرستان نمایشگاه دیم کشور است، خاطرنشان کرد: برای کشت دیم در باغات در اراضی شیب دار اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
وزیر جهاد کشاورزی با تکیه بر این که لرستان رتبه اول شیلات در اراضی غیر ساحلی را دارد و در این راستا ‬ ۲۰۰ میلیارد اعتبار برای توسعه زیرساخت های آبزی پروری در این استان پیشبینی شده که اشتغال فراوانی را در لرستان می تواند ایجاد نماید، اضافه کرد: در حوزه آبیاری نوین، ایستگاه های پمپاژ و بهسازی کانال ها، انتقال آب و… هم ۲۲۰ میلیارد برای پروژه های نیمه تمام در نظر گرفته شده است.
ساداتی نژاد ضمن اشاره به این که لرستان دومین رتبه جنگل های زاگرس را دارد و متأسفانه با بحث زوال بلوط در جنگل های زاگرس این استان برخورد داریم که یکی از اشکالات مهم حوزه منابع طبیعی ایران است، اظهار داشت: برای رفع مسائل این حوزه هم اعتباری پیشنهاد شده است.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه پروژه های آبخیزداری لرستان هم ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار پیشبینی شده است.
وزیر جهاد کشاورزی با تکیه بر این که ۱۵۰۰ میلیارد اعتبار هم برای سرمایه گذاری در حوزه گلخانه، صنایع تبدیلی و دامپروری صنعتی پیشبینی شده است، خاطرنشان کرد: اعتبارات مذکور در حوزه کشاورزی و دامپروری برای سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ در نظر گرفته شده است.


منبع:

1400/09/19
21:47:44
0.0 / 5
917
تگهای خبر: برنامه , پروژه , دولت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱
Namna خبرگزاری نام
خبرگزاری نام